KORITYÖT JA MAALAUS / MALMI

                                             

Ruostevauriokorjauksessa poistamme ruosteen ja vaihdamme tarvittaessa vaurioituneet peltiosat uusiin ja suoritamme asianmukaisen korjauksen hitsaamalla.

Estä autosi ruostuminen! Parannat autosi jälleenmyyntiarvoa ja vältät kalliit korjauskulut.

Ruosteeneston laiminlyöminen alentaa auton arvoa nopeasti. Kuluttavat ajo-olosuhteet, jatkuva kosteus ja suola, ilman epäpuhtaudet ja säilytysolosuhteet asettavat auton korin kovalle koetukselle. Ilman lisäsuojaa auto ei kestä, korroosio tuhoaa ja vaihtoarvoa ei ole. Suomessa eivät toiset liikkeet enää ota vastaan huonokuntoisia vaihtoautoja ollenkaan. Hoitamalla auto säilyy hyvässä kunnossa vuosikaudet ja jälleen myytiarvo säilyy.

Tarjoamme nyt autoonne ruostesuojauksen: Ovet ja helmakotelot, pohja / palkkien sisäpuoli sekä rengaskotelot. Tectyl. Laadukkailla hyväksi havaitulla ruosteenesto aineilla.

 

Hinta Ovh: 750€ nyt 450€. Rengaskotelot ja pohja ulkopuoli. Takuu 1 vuotta.

Hinta Ovh: 950€ nyt 650€. Pohja, Rengaskotelot, Palkit pohjassa sisältä.Takuu 2 vuotta.

Hinta Ovh: 1450€ nyt 850€. Kaikki samat kuin edellisessä ja lisäksi, ovet ja rengaskotelot takakontissa ulkopuolelta. Takuu 3 vuotta. Lisäksi tässä ruostesuojauksessa on kontrolli jolloin auto tuodaan korjaamollemme tarkastukseen 1 vuoden välein jolloin tarkistamme suojauksen ja tarvittaessa lisäämme ruostesuoja ainetta jos on tarpeen.

Toivomme, että palaat palveluumme pian. Kiitos osoittamastasi kiinnostuksesta!